avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cheltuieli cuplu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cheltuieli cuplu

Buna ziua, voi cum vă împărțiți cheltuielile în cuplu?
Iubitul meu are un salariu de aproximativ 8.000 iar eu de 4.000 de lei.

Totul se împarte la jumătate, fiind cateva excepții când ieșim în oraș să luam masa, sau în anumite vacante pune el mai mult cu 300-500 de lei..
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
ADMIN2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:46, 25 Februarie 2025
Fiecare dupa cum se intelege...
Cred ca întrebarea dvs se adresează mai mult unor grupuri de fb cu sfaturi mirese/cupluri/relații etc.Din p d v juridic nu avem ce sfat sa va dam.Exista domni generoși,,exista domnișoare materialiste,în,,speta"dvs se pare ca partenerul este ,, scotian"iar dvs foarte înțelegătoare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara motiv intemeiat nicolas76 nicolas76 As dori sa stiu daca se poate pronunta un divort fara un motiv intemeiat? Nu mi-am neglijat familia (avem un copil) motivele grave de cearta fiind acelea ca nu ... (vezi toată discuția)
Relație major minor Adryan24 Adryan24 Bună... Daca am 20 de ani si prietena mea are 15 știu cam nasol da ne iubim si vrem un viitor împreună vorbim de un an si 3 luni si ar vrea sa se mute la ... (vezi toată discuția)
17 ani. pot pleca de acasă? Anonim6789 Anonim6789 Bună ziua. Am 17 ani și 4 luni, și de ce va vreme nu mă mai înțeleg atât de bine cu mama mea, și mi-a spus în nenumărate rânduri sa plec, dar știu ... (vezi toată discuția)