avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate SperantaS

Activitate SperantaS

Răspuns la discuția Ce inseamna a fi in posesie?
Ceva asemanator traiesc si eu ,mi s-a schimbat yala si nu pot intra in casa,Ca si proprietar puteti schimba dv yala ,daca o sparge faceti plangere la politie ,si daca face el plangere sa arate in baza carui act legal locuieste acolo.
Pentru o evacuare a unei persoane cu cota de 1/2 parte din nuda proprietate ,.care locuieste ilegal intr-un imobil al carui proprietar sunt in cota de 1/2 parte si cu uzufruct viager pe cealalta jumatate de 1/2 mi s-a respins cererea de evacuare pe procedura urgenta ,desii dupa notificarea de 8 zile si un proces au trecut 3 luni , se cere actiune confesorie de uzufruct.E legal asa ceva? eu ca si proprietar nu pot intra in locuinta fiind schimbata yala,fara sa primesc alta ,imi sunt scoase hainele afara si ea cu concubinul niste drogati ambii ,stau acolo linistiti si culmea cer un proces pe durata anilor.Ce e de facut legal si urgent ,va rog?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc ,asta voi face .E destul sa -i dau un termen de o luna sa paraseasca frumos locuinta ,fara scandal !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
am uzufruct pe toata casa .la cine sa apelez pt evacuare? executor? sau e nevoie de proces in instanta?
Acum 5 ani am cumparat un aprt ,iar jumatate l-am trecut pe numele fiicei mele (32 ani) M-am gandit sa nu plateasca taxa de succesiune .Am pus cu uzufruct viager.Ei i-am cumparat inainte cu 8 ani un alt aprt doar al ei .De 4 ani s-a mutat in asta al meu cu uzufrctul si acum nu vrea sa mai iese din el ,desii are unde sa mearga.Cum o pot scoate urgent,?e singura si se poarta f urat si agresiv. Eu locuiesc in alta parte dar imi vreau bunul inapoi .