avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru o evacuare a unei persoane cu cota de 1/2 parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru o evacuare a unei persoane cu cota de 1/2 parte din nuda ...

Pentru o evacuare a unei persoane cu cota de 1/2 parte din nuda proprietate ,.care locuieste ilegal intr-un imobil al carui proprietar sunt in cota de 1/2 parte si cu uzufruct viager pe cealalta jumatate de 1/2 mi s-a respins cererea de evacuare pe procedura urgenta ,desii dupa notificarea de 8 zile si un proces au trecut 3 luni , se cere actiune confesorie de uzufruct.E legal asa ceva? eu ca si proprietar nu pot intra in locuinta fiind schimbata yala,fara sa primesc alta ,imi sunt scoase hainele afara si ea cu concubinul niste drogati ambii ,stau acolo linistiti si culmea cer un proces pe durata anilor.Ce e de facut legal si urgent ,va rog?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2025
SperantaS, utilizator

Alte discuții în legătură

Nuda proprietate si uzufruct viager obligatii adrian_fm67 adrian_fm67 1....Cine este obligat sa plateasca femeia de servici,enelul,gazele,apa etc dintre proprietar si cel care are dobandit cu titlu oneros dreptul de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzufruct viager Monica21 Monica21 Am mostenit o casa in duplex cu 2 adrese care a apartinut bunicului meu. Bunicul meu a avut o concubina care poseda un act de uzufruct viager pe una dintre ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager Miriam22 Miriam22 Stimaţi specialişti, vin la Dvs.cu problema unor rude în vârstă păcăliţi. Doi soţi în vârsta de 80 respectiv 75 ani, au decis acum câţiva ani să ... (vezi toată discuția)