Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu v-am spus sa negociati in urma discutiilor cu avocatul, caci situatiile de acest tip depind enorm si de initiativa sotilor, ce pun pe masa la discutii, de situatia de fapt. Stiu eu ce vrea doamna?
Doar nu o sa va intalniti sa stabiliti de comun acord si doamna incepe cu: masina, casa, doua credite... si o completati dv.: da, si lipsa de folosinta masina si lipsa de folosinta casa...
Daca ati discutat cu acei avocati, v-ati facut o idee. Mai mult, sincer, nu am ce sa va spun, eu nici nu cunosc situatia cat ei. Daca aveti nevoie de indrumare sa negociati, mergeti cu unul la negociere.
Contactati un avocat sa va informati ce sa negociati si ce nu, incercati sa o notificati cu o propunere si negociati incepand de acolo. Este mult mai indicat si ieftin sa discutati cu un avocat inainte, mai degraba decat dupa ce initiati ceva.
Nu din bunurile mobile ce a cerut, ci in instanta ce a cerut. Nu va puteti intelege?
Depinde ce a cerut doamna si cum anume s-au preluat bunurile.
Nu. Ați fi datorat despăgubiri pt lipsa de folosinta dacă voia sa folosească și nu ii permiteți.
Ce ați cerut la partaj, cum sa impartiti?