avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate elefantoi

Activitate elefantoi

Buna ziua mi-a venit raspunsul de la judecatorie in dosarul unui furt in valoare de 65 de lei sint citat in calitate de Intimat cu confirmare la renuntare la urmarire penala ,doresc sa stiu ce pasi sint de facut in continuare si la ce sa ma astept . mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri.
Buna ziua am sustras un produs de la Kaufland in valoare de 60 de lei , m-au gasit cei de la paza cu produsul asupra mea .am recunoscut vina de si au anuntat politia ,prejudiciul a fost recuperat de firma Kaufland ,vroiam doar sa stiu la ce pedeapsa o sa ma astept find prima data cind am furat ceva dintr-un magazin
Buna seara ,din prostia mea sau pur si simplu impuls am furat din supermarket un produs in valoare de 70 de lei prejudiciul a fost returnat magazinului dar a fost anunță si poliția m-au dus la sediu si m- au fotografiat si amprentat,sotiei inca nu i-am spus nimic deocamdata oare e posibil sa fac închisoare avind in vedere ca e prima data cind am furat si am recunoscut fapta comisa .