avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am sustras un produs de la Kaufland in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am sustras un produs de la Kaufland in valoare de 60 ...

Buna ziua am sustras un produs de la Kaufland in valoare de 60 de lei , m-au gasit cei de la paza cu produsul asupra mea .am recunoscut vina de si au anuntat politia ,prejudiciul a fost recuperat de firma Kaufland ,vroiam doar sa stiu la ce pedeapsa o sa ma astept find prima data cind am furat ceva dintr-un magazin
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 16:21, 4 Septembrie 2025
Cazul urmeaza a se cerceta de catre parchet. Puteti primi o amenda penala pentru furt.
Daca nu mai ai antecedente o sa iti dea renuntare la urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt ochelari soare din supermarket tzuppy tzuppy Am luat printre alte cumparaturi dintr-un selgros doua perechi de ochelari de soare in valoare de 75 ron pe care nu i-am platit(adica i-am sustras).La iesire, ... (vezi toată discuția)
Amenda in urma furtului cristina-sta cristina-sta Buna ziua. Ieri tot cam pe la aceasta ora am sustras dintr-un magazin o jucarie ; fapt in urma caruia am ajuns la politie.Dintr-o prostie, un moment negandit. ... (vezi toată discuția)
Furtul ContSters75393 ContSters75393 Buna .O sa va relatez in rindurile de mai jos un caz de furt si astept niste raspunsuri din partea dvs. 3 baieti intr-o seara de sambata se duc si fura din ... (vezi toată discuția)