avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi
Forum Activitate Ioanabianca10

Activitate Ioanabianca10

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Onorariile trebuiau stipulate în contractul/contractele de asistenta juridica încheiate.Daca aveți dovada plăților făcute discutați cu av aceste aspecte.

Taxa la barou, acei 2600 lei de ce i-am achitat eu și nu avocatul? Nu intră în atribuția avocatului acele taxe? Iar taxele de barou trebuie achitate pe luna din dosarele pe care le încheie sau pe an? Mulțumesc!
Aș dori să mă lămurească cineva. A fost un ordin de protecție cu dosar de 2660 lei și două termene unde s-au achitat 2x 1600 lei. Dosarul de divorț a fost 6500 lei din care a mai rămas 1400 lei. Plus o taxa pe care baroul a stabilit-o în cuantum de 2600 lei pe care tot eu am achitat-o. Acum avocata îmi cere cu 1500 lei bani nejustificați deoarece nu dorește să își amintească de banii pe care i-am dat până acum și dorește toți banii până la sfârșitul săptămânii, dar taxa aceea de barou pe care eu am achitat-o? Mă întoarce de la o sumă la alta și spune ca acei bani erau pentru altceva ca defapt pe lângă acei 1400 lei mai trebuie 1500 lei. Mulțumesc pentru răspuns!