avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Aș dori să mă lămurească cineva. A fost un ordin ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Aș dori să mă lămurească cineva. A fost un ordin de protecție ...

Aș dori să mă lămurească cineva. A fost un ordin de protecție cu dosar de 2660 lei și două termene unde s-au achitat 2x 1600 lei. Dosarul de divorț a fost 6500 lei din care a mai rămas 1400 lei. Plus o taxa pe care baroul a stabilit-o în cuantum de 2600 lei pe care tot eu am achitat-o. Acum avocata îmi cere cu 1500 lei bani nejustificați deoarece nu dorește să își amintească de banii pe care i-am dat până acum și dorește toți banii până la sfârșitul săptămânii, dar taxa aceea de barou pe care eu am achitat-o? Mă întoarce de la o sumă la alta și spune ca acei bani erau pentru altceva ca defapt pe lângă acei 1400 lei mai trebuie 1500 lei. Mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Ioanabianca10 , utilizator 15:26, 11 Martie 2025
Onorariile trebuiau stipulate în contractul/contractele de asistenta juridica încheiate.Daca aveți dovada plăților făcute discutați cu av aceste aspecte.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Onorariile trebuiau stipulate în contractul/contractele de asistenta juridica încheiate.Daca aveți dovada plăților făcute discutați cu av aceste aspecte.

Taxa la barou, acei 2600 lei de ce i-am achitat eu și nu avocatul? Nu intră în atribuția avocatului acele taxe? Iar taxele de barou trebuie achitate pe luna din dosarele pe care le încheie sau pe an? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fortez avocatul sa depuna toti banii pe care i-am dat pentru taxa timbru? mieluu mieluu am dat bani 26 mil ptr.taxa timbru avocatului. l-am verificat intrucit se apropie data de judecata si apar 7 mil.el zice ca i-a depus ,ca avem ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata micsorate - reducere onorariu avocat, recuperare diferenta ghioarcacornel ghioarcacornel Am o nedumerire... Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat legionaru1987 legionaru1987 Buna ziua . Anul acesta am apelat la serviciile unui avocat pentru a inmatricula un autoturism fara plata taxei de poluare. Onorariul platit a fost de 1000 ron ... (vezi toată discuția)