Ioanabianca10 
	    	Utilizator

Ioanabianca10 
	    	Utilizator	    

Onorariile trebuiau stipulate în contractul/contractele de asistenta juridica încheiate.Daca aveți dovada plăților făcute discutați cu av aceste aspecte.
~ final discuție ~
 mieluu	                   

am dat bani 26 mil ptr.taxa timbru avocatului.
l-am verificat intrucit se apropie data de judecata si apar 7 mil.el zice ca i-a depus ,ca avem ... (vezi toată discuția)
	                    mieluu	                   

am dat bani 26 mil ptr.taxa timbru avocatului.
l-am verificat intrucit se apropie data de judecata si apar 7 mil.el zice ca i-a depus ,ca avem ... (vezi toată discuția)

Almaviva	                   

Daca I am platit unei avocate suma de 1500 lei pt a ma reprezenta intr un dosar si mi a taiat chitanta  doar pt 500 lei, iar cei 1000 lei nu s au mai ... (vezi toată discuția)
	                    Almaviva	                   

Daca I am platit unei avocate suma de 1500 lei pt a ma reprezenta intr un dosar si mi a taiat chitanta  doar pt 500 lei, iar cei 1000 lei nu s au mai ... (vezi toată discuția)

ghioarcacornel	                   

Am o nedumerire...
Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)
	                    ghioarcacornel	                   

Am o nedumerire...
Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)