avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Mircea 1975

Activitate Mircea 1975

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult....mai este apartamentul care ii va ramine ei dupa ce noi mai fi...de masina imi era ca este foarte veche o epava care mai mult de 800 de euro nu luam pe ea si sa o scad la impozitr.Eu nu sint conducator auto,nu am permis.De banii rezultati eau la fata un Laptop asta fiind si partea mea si a ei pentru la scoala.Asa o sa motivez si la instanta..

raluk0207 a scris:

Contactați un avocat.
Dar dacă tot va duceți la instanță, mai degrabă faceți direct partajul.
Solicitați instantei, sa va atribuie toate bunurile dvs și sa ii achitați fiicei o sultă, intr-un cont.
Poate în timp veți mai hotărî sa vindeți din bunuri și iar va trebui încuviințare.
Asa, fiind unicul proprietar, un urma partajului, nu veți mai avea nevoie. Veți putea vinde singur.

Multumesc mult mâine depun dosarul la registratura.

La judecatorie la cum suna? sau la autoritatea tutelara?
Buna ziua ....Sotia mea a decedat in urma cu 1 ani.Am facut succesiunea la notar ,mostenitor find eu(sotul supravietuitor) si fiica mea minora de 8 ani.La succesiune de la notar fiica mea a fost desemnata Curator mama mea .
Intrebarea mea este cum putem vinde masina care are 21 ani si care a fost inmatriculata pe numele sotiei.Mentionez ca eu am 65% si fata mea are 35%.Locuim impreuna,si vrem sa vindem masina deoarece nu ne mai foloseste .Ce trebuie sa facem?Multumesc