avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate RadMn

Activitate RadMn

Da....eu foarte greu să demonstrez că am fost amenințată....
Vă mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, ar putea fi anulat in instanta daca dovediti ca ati fost amenintata cu concedierea. daca nu semnati.

Bună seara! Conține bineînțeles și acordul meu .... că am fost amenințată cu concedierea ....in principal conține date despre noul loc de muncă....data întocmirii actului ...data la care trebuie să mă prezint la noul loc de muncă....

Ok! Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.

Actul aditional presupune acordul dvs , daca il semnati inseamna ca sunteti de acord ..iar anularea se poate face in instanta numai in anumite situatii.

Bună ziua! Lucrez la o societate care are mai multe domenii de activitate.... printre care și cea de comerț! În data de 17 când m am prezentat la locul de muncă...mi s a spus că voi fi mutată în cadrul aceleași societăți însă la un alt obiect de activitate decât cea de comerț deoarece ei susțin că am făcut ceva greșeli în documentele ce se întocmeau.pe data de 18.03.2025 mi s a spus să predau gestiunea ....astăzi în data de 19.03 când m am prezentat la conducerea societății pentru a cere lămuriri, mi s a pus în fața actul adițional prin care face această mutare! Vreau să știu dacă e legală aceasta mutare fără acordul meu și dacă pot ataca acest act adițional în instanța de judecată! Mulțumesc!