Va multumesc pentru raspuns...Am trimis o punere in intarziere prin executor judecatoresc, la adresa firmei, dar nu am primit nici un raspuns/ restituit bani de la ei.
Inteleg ca poate nu pot recupera cei 2000 de ron, dar totusi nu exista nici o solutie / loc unde ii pot reclama si sa plateasca o amenda sau ceva de genul si sa nu mai pateasca si alte persoane la fel? Adica la ANPC? Ei iau masuri in aceasta privinta? Totusi am factura si chitanta...nu se poate sa nu fie trasi la raspundere de cineva...totusi este inselaciune...nu?
Buna seara, am nevoie de un sfat.
Am gasit o firma pentru a-mi face 2 masti de calorifer, am platit in avans toata suma de 2000 ron, cu promisiunea unei reduceri de 20%. Mi s a eliberat factura si chitanta si mi s a spus ca mastile vor fi gata in 2-3 saptamani....au venit si au masurat tot.....au trecut 2 luni de atunci, dar indivizii m au amanat de la o saptamana la alta pana intr-un final in care nu au mai raspuns deloc.
Cum pot proceda pentru a-mi recupera banii? Cui ma pot adresa? Am factura de la ei, plus toate mesajele unde imi promiteau "marea cu sarea".
Va multumesc mult pentru orice raspuns.