avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, am nevoie de un sfat. Am gasit o firma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, am nevoie de un sfat. Am gasit o firma pentru a-mi ...

Buna seara, am nevoie de un sfat.
Am gasit o firma pentru a-mi face 2 masti de calorifer, am platit in avans toata suma de 2000 ron, cu promisiunea unei reduceri de 20%. Mi s a eliberat factura si chitanta si mi s a spus ca mastile vor fi gata in 2-3 saptamani....au venit si au masurat tot.....au trecut 2 luni de atunci, dar indivizii m au amanat de la o saptamana la alta pana intr-un final in care nu au mai raspuns deloc.
Cum pot proceda pentru a-mi recupera banii? Cui ma pot adresa? Am factura de la ei, plus toate mesajele unde imi promiteau "marea cu sarea".
Va multumesc mult pentru orice raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
Adela38, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adela38 , utilizator 10:08, 26 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificare prin av,o sesizare la ANPC,apoi o cerere cu valoare redusa în instanta pt recuperarea sumei plătite.. La 2000 delei nu rentează sa angajați av și nu rentează nici pt av,eventual o consultație...
Va multumesc pentru raspuns...Am trimis o punere in intarziere prin executor judecatoresc, la adresa firmei, dar nu am primit nici un raspuns/ restituit bani de la ei.
Inteleg ca poate nu pot recupera cei 2000 de ron, dar totusi nu exista nici o solutie / loc unde ii pot reclama si sa plateasca o amenda sau ceva de genul si sa nu mai pateasca si alte persoane la fel? Adica la ANPC? Ei iau masuri in aceasta privinta? Totusi am factura si chitanta...nu se poate sa nu fie trasi la raspundere de cineva...totusi este inselaciune...nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate scapa de executare in caz de inselaciune? alinrazvan alinrazvan Buna ziua! In 2009, mama a cumparat de la un magazin mai multe bunuri (rigips, parchet, etc) si a incheiat un contract cu patronul magazinului respectiv pt a-i ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului de prestări servicii Gabriela22248 Gabriela22248 Buna ziua! In calitate de societate am încheiat un contract de prestări servicii cu o firmă in vederea construirii unei hale metalice. Persoanele care au ... (vezi toată discuția)
Furt colet fan curier Razvan_fx Razvan_fx Buna ziua, As dori sa va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am dat acum 3 saptamani comanda la un colet la o firma mare de mobila (nu o sa precizez numele aici), ... (vezi toată discuția)