avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandraIspas1999

Activitate AlexandraIspas1999

Se poate surpa un act de vânzare-cumparare prin hotărâre judecătorească eu fiind cumpărător?
Va salut!Sora mea a fost căsătorită și a făcut o fată,aceasta a fost trecută pe numele fostului soț(nu au fost niciodată căsătoriți)doar au trăit în aceeași casă,fata are 12 ani,aceasta a trăit cu mine,mama,tata,sora mea cea mică,in timp ce tatăl ei nu a vizitat o niciun an,de când s a născut,mama ei a fost plecată tot timpul insa fata a rămas în grija noastră,începând de la răceală până la cele mai serioase probleme,sfaturi,educație, creștere,dezvoltare.In acest timp ea trăiește cu noi in casă neavând nicio legătură cu tatăl ei,precizez că mama ei nu a dat în judecată pentru pensie alimentara pe fostul ei soț.Mamei mele i s a spus că nu are niciun drept asupra ei,chiar daca aceasta a fost îngrijită de ea,crescuta de ea.La anul face 14 ani,și buletinul automat,ce am putea să facem ca fata să rămână pe numele nostru și să o rupă de numele tatălui ei.
Se poate să fie adoptată pe numele nostru de familie?
Se poate să o luăm în spațiu?
Daca tatal nu a contribuit cu nimic,trebuie să avem dovezi cum că nu a fost acolo el?
Se mai poate să fie dat în judecată pentru pensie alimentara?