avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Vincze Stefan

Activitate Vincze Stefan

Răspuns la discuția citire contor apa
4 Mc
Cum se citeste apometru cu 5 numere de egzemplu eu am pe apometru extimare 01257--citire 01292 Daca scad din 01292 -01257 vine 35 mc ce este inposibil consum foarte mare santem 2 persoane Sant toate numere negre Daca nu se scrie ultimul numar ar fi 0129 -0125 ar fi 4 mc Asa ar fi corect cred eu Nicicum nu sant lamurit- La cati am aratat pe poza contorul- ziceau ca ultimul nr nu se scrie- Cei care scriau citirea au zis ca se scrie ca ultimul nr nu este cu rosu- La mine penultimul nr este 9 ultimul care se invarte 2 --La citire automat a fost cu ultimul si penultimul nr 92-/ daca ultimul era pe 8 ar fi 98 / aici ceva nu este bine Eu asa stiu ultimul nr rotind cand ajunge la 9 se schimba penultimul nr se adauga 1 numar - sau sa consumat 1000 Litri de apa- As dori o explicatie clara- Majoritatea spun ca ultimul nr nu se scrie -Mi a venit o factura Apa-Canal 500 lei cea ce nu pot plati numai in rate -Pe toata linia -bucataria-wc nu am pierdere- Nu stiu cum se pune poze cu ceasul sa pot arata sa vada lumea
Buna ziua as dori o intrebare fratele meu operat pe inima i sa pus o pompa cardiaca alimentata cu acumulatoare in urma unui infarct a fost operat la Targu Mures as dori o intrebare daca are dreptul la pensie de handicap sa respins dosarul la Baia Mare multumesc

5 numere negre cel care a citit a spus ca se citeste toate numerele pe care nu cred -mi-a iesit un consum pe care nu am consumat pe ceas era 01257 la citire 01292 Eu nucidecum nu am consumat 35 metricup nu am pierdere nicaier pe traseu- bucatarie- wc Eu cred ca daca scriau corect era estimare 0125 citire 0129 si era 4 metricup nu 35 Asa ca ultimul nr nu trebue scris ca se invarte La citire penultimul nr era 9 si ultimul care se invarte 2 si asa automat cand a citit a fost 92 metricup ce nu este adevarat- familia santem 2 persoane
Cum se citeste ceasul de apa rece exterior cu 5 numere -se citeste si ultimul numar care se invarte ?