avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate raduubradu

Activitate raduubradu

Am construit o casa noua pe locul casei mele vechi in Bucuresti. Acum incerc sa fac intabularea la OCPI - Oficiul de Cadastru si Intabulare Imobiliare Bucuresti, dar sunt refuzat pentru ca se pare ca noul cadastru e mai mare cu 5 metri decat cel vechi. Motivul este ca acum multi ani in urma, mai bine de 40 de ani, primaria a tras un gard in spatele mai multor case, dintre care si a mea, pentru a delimita casele de ce era atunci terenul scolii. Am fost trimis de OCPI la Primaria Bucuresti pentru a obtine de la ei o declaratie ca acei 5 metri nu sunt detinuti de primarie. Primaria refuza categoric sa imi dea, mi-a spus sa ii cer cadastristului sa faca noi masuratori care sa fie in concordanta cu vechiul cadastru. Cadastristul refuza, spune ca e ilegal si nu-si poate risca autorizatia. Doamna de la primarie mi-a zis sa gasesc un nou cadastrist. Mi se pare ca sunt pedepsit de institutille statului fara sa fi facut nimic gresit. Daca refac cadastrul incat sa se omita acei 5 metri, nu fac ceva ilegal? Am vreo garantie ca OCPI imi va accepta un cadastru revizuit, nu va pune intrebari?