avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Activitate Omulețul1986

Activitate Omulețul1986

Aveți Vreun Sfat?

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate incheia un astfel de contract..dar e foarte greu de conceput , intrucat dvs veniti cu un model care trebuie acceptat de clienti.

Plus ca ar fi Furt direct Inchisoare....eu Vreau sa Muncesc nu sa.......Mulțumesc Oricum .....Aștept Alte Păreri
Lucrând la o Spălătorie în București deja am câțiva Clienți cărora le-am Spălat mașinile după care le ducea-m eu la Domiciliu când Terminam......Am o doamna procurare câțiva avocați plus oameni simpli!!Vreau doar sa o fac mai Profi și sa fie mai Ușor pentru Toată Lumea
Da Exact

Cornel Vasile a scris:

Nu se prea intelege pentru ce doriti sa prestati acea activitate ? ..pentru servicii de curatenie auto???

Bună Dimineața da da .....curățenie auto exact ca la o Spălătorie Auto manuala doar ca voi veni EU LA DUMNEAVOASTA!!!Preiau Mașina o Spal și o Returnez!!Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu se prea intelege pentru ce doriti sa prestati acea activitate ? ..pentru servicii de curatenie auto???

Bună Seara!!Va Rog Respectuos am Nevoie de Puțin Ajutor!!Sunt un Spalator Auto Profesionist cu 20 de Ani de Experiență!!!Fiind Satul de Colegi și Sefi (Rai)având deaja Câțiva Clienți a-și Dori sa fac un PF Sau Srl și Sa Preiau/Predau Mașinile de Acasă sau Sedii de Firma!!!Ce Contract Pot Face între mine și Clienți pentru a Prezenta Încredere și Garanție ca Autovehicul a Fost Promit Predat???Va rog Mult sa Ma Îndrumați, Ajutați