Bună Seara!!Va Rog Respectuos am Nevoie de Puțin Ajutor!!Sunt un Spalator Auto Profesionist cu 20 de Ani de Experiență!!!Fiind Satul de Colegi și Sefi (Rai)având deaja Câțiva Clienți a-și Dori sa fac un PF Sau Srl și Sa Preiau/Predau Mașinile de Acasă sau Sedii de Firma!!!Ce Contract Pot Face între mine și Clienți pentru a Prezenta Încredere și Garanție ca Autovehicul a Fost Promit Predat???Va rog Mult sa Ma Îndrumați, Ajutați
Bună Dimineața da da .....curățenie auto exact ca la o Spălătorie Auto manuala doar ca voi veni EU LA DUMNEAVOASTA!!!Preiau Mașina o Spal și o Returnez!!Mulțumesc
Cornel Vasile a scris:
Nu se prea intelege pentru ce doriti sa prestati acea activitate ? ..pentru servicii de curatenie auto???
Stimate @Omuletul1986 , nu exista vreun fel de contract care sa garanteze eventualilor clienti ca , odata preluat auto , il veti si restitui si nu plecati cu el . Cine ar risca , intr-un asemenea ipotetic caz , sa trebuiasca sa va dea in judecata , sa va caute - eventual intr-o alta tara din lume - , sa astepte ani intregi o hotarare a instantei , si apoi sa incerce ( daca va avea de unde ) , sa-si recupereze paguba ? Macar acei clienti , pe care ziceti ca-i aveti si va cunosc , ar avea incredere sa va dea pe mana masina ? intrebati-i … E ingenioasa ideea de afaceri , dar greu de crezut ca va merge …
Lucrând la o Spălătorie în București deja am câțiva Clienți cărora le-am Spălat mașinile după care le ducea-m eu la Domiciliu când Terminam......Am o doamna procurare câțiva avocați plus oameni simpli!!Vreau doar sa o fac mai Profi și sa fie mai Ușor pentru Toată Lumea