avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model contract predare-primire auto de la spălătorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model contract predare-primire auto de la spălătorie

Bună Seara!!Va Rog Respectuos am Nevoie de Puțin Ajutor!!Sunt un Spalator Auto Profesionist cu 20 de Ani de Experiență!!!Fiind Satul de Colegi și Sefi (Rai)având deaja Câțiva Clienți a-și Dori sa fac un PF Sau Srl și Sa Preiau/Predau Mașinile de Acasă sau Sedii de Firma!!!Ce Contract Pot Face între mine și Clienți pentru a Prezenta Încredere și Garanție ca Autovehicul a Fost Promit Predat???Va rog Mult sa Ma Îndrumați, Ajutați
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 30 Mai 2025
Nu se prea intelege pentru ce doriti sa prestati acea activitate ? ..pentru servicii de curatenie auto???
Bună Dimineața da da .....curățenie auto exact ca la o Spălătorie Auto manuala doar ca voi veni EU LA DUMNEAVOASTA!!!Preiau Mașina o Spal și o Returnez!!Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu se prea intelege pentru ce doriti sa prestati acea activitate ? ..pentru servicii de curatenie auto???

Da Exact

Cornel Vasile a scris:

Stimate @Omuletul1986 , nu exista vreun fel de contract care sa garanteze eventualilor clienti ca , odata preluat auto , il veti si restitui si nu plecati cu el . Cine ar risca , intr-un asemenea ipotetic caz , sa trebuiasca sa va dea in judecata , sa va caute - eventual intr-o alta tara din lume - , sa astepte ani intregi o hotarare a instantei , si apoi sa incerce ( daca va avea de unde ) , sa-si recupereze paguba ? Macar acei clienti , pe care ziceti ca-i aveti si va cunosc , ar avea incredere sa va dea pe mana masina ? intrebati-i … E ingenioasa ideea de afaceri , dar greu de crezut ca va merge …
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
CHKa, utilizator
Lucrând la o Spălătorie în București deja am câțiva Clienți cărora le-am Spălat mașinile după care le ducea-m eu la Domiciliu când Terminam......Am o doamna procurare câțiva avocați plus oameni simpli!!Vreau doar sa o fac mai Profi și sa fie mai Ușor pentru Toată Lumea

Alte discuții în legătură

Tip contract leasing Andreeamel90 Andreeamel90 Buna ziua! Vreau sa preiau un leasing auto de la o persoana fizica . Mai exact el sa îmi dea mașina, eu sa plătesc o suma de bani in schimbul acesteia plus ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina de pe proprietate privata- profi rom food iliuta20 iliuta20 Astazi in jurul orei 14.30 am parcat masina in parcarea Profi de pe strada Aries din Timisoara Dupa ce am facut cumparaturile (circa 10 minute) am iesit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!copilul meu a inchiriat un apartament ,contractul de ... Tea26 Tea26 Buna ziua!Copilul meu a inchiriat un apartament ,contractul de inchiriere este cu firma proprietarului ,nu persoana fizica.Inainte cu 30 zile de terminarea ... (vezi toată discuția)