ami.irl
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc de raspuns, doresc sa va detaliez un pic situatia: In timpul concubinajului mi-a transferat bani sa imi cumpar o masina second hand iar dupa 4 luni mi-a transferat 4000 euro ca sa isi achite din datoriile fata de mine. Dupa aprox 2 luni,timp in care s-a asigurat ca am cheltuit banii, mi-a trimis cerere pe email sa-i inapoiez banii cu o placa total schimbata ca eu i-as fi promis ceva in schimbul banilor si nu m-am tinut de cuvant si sa-i returnez banii. Eu nu i-am promis nimic si am inregistrarea momentului cand mi-a dat banii, mai mult fortat. Si in intampinare am scris ca a fost cu intentie de gratificare, Dar el in raspuns la intampinare spune ca el mi-a dat banii sa imi cumpar masina si sa isi plateasca niste datorii iar eu brusc m-am schimbat apoi si am rupt legatura cu el. Am nevoie d eun sfat deoarece nu am avocat care sa ma reprezinte si o sa fiu eu singura, deoarece un avocat doar mi-a facut intampinarea si apoi nu mi-a mai raspuns.
Reformulez: m-a dat in instanta pentru imbogatire fara justa cauza, desi mi-a spus ca sunt un dar pentru datoriile lui neplatite. Imi puteti da va rog un sfat in acest caz? Multumesc
Buna ziua, partenerul mi-a dat in dar niste bani transfer, asa a zis el, si am si inregistrare, anul trecut, evident cu intentie rea, dar eu l-am crezut la momentul acela, ca mi-a zis ca mi-i daruieste ca sa-si spele din datoriile fata de mine. si dupa un an m-a dat la imbogatire fara justa cauza. Oare ce pot eu invoca? Cum pot sa rezolv aceasta situatie deoarece eu nu mai am banii, eu l-am crezut ca mi i-a daruit.