Buna ziua, partenerul mi-a dat in dar niste bani transfer, asa a zis el, si am si inregistrare, anul trecut, evident cu intentie rea, dar eu l-am crezut la momentul acela, ca mi-a zis ca mi-i daruieste ca sa-si spele din datoriile fata de mine. si dupa un an m-a dat la imbogatire fara justa cauza. Oare ce pot eu invoca? Cum pot sa rezolv aceasta situatie deoarece eu nu mai am banii, eu l-am crezut ca mi i-a daruit.
Mergeți la un av și discutați,e oarecum amuzant cum puneți problema.,,M a dat la îmbogățire fără justa cauza" suna în formularea dvs cu,, m a dat la abandon de familie"sau alta sintagma .Nu e vorba de o plângere penala,o infracțiune ci un temei de drept pt motivarea acțiunii civile daca a fost una formulata..
Reformulez: m-a dat in instanta pentru imbogatire fara justa cauza, desi mi-a spus ca sunt un dar pentru datoriile lui neplatite. Imi puteti da va rog un sfat in acest caz? Multumesc
Ce sfat va poate da cineva fără sa studieze actele dvs,cererea de chemare în judecata,fără sa I povestiți exact situația etcetc.Sfatul este sa va angajați av sau daca nu vs permiteți sa angajați unul măcar pt s va formula întâmpinarea (apararile).
Recuperare bani
GeorgeG
Buna ziua!
Imi puteti da un sfat, va rog, in urmatoarea problema?
Recent am cumparat un autoturism. Vanzatorul avea o datorie la directia fiscala (impozit pt ... (vezi toată discuția)