avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Activitate Seiza

Activitate Seiza

Răspuns la discuția ART. 1181 din Codul muncii
Multumesc pentru raspuns! Totusi, insist pentru a primi mai multe opinii pe acest topic, si nu pentru ca nu imi place raspunsul dvs, ci pentru ca nu inteleg sensul introducerii in contractul respectiv a acestui paragraf special pentru parintii cu copii sub 11 ani.
Este introdus pentru a arata ca in acelasi timp se respecta si legea? Mi se pare de la sine inteles ca avem obligatia de a respecta litera legii, prin urmare nu inteleg de ce este stipulat in contract alaturi de conditiile general aplicabile tuturor angajatior, indiferent daca sunt sau nu parinti, daca au copii sub 11 ani sau nu.
Buna seara,

Am o intrebare legata de art, 1181 din Codul muncii,

Contractul de munca semnat cu angajatorul prevede ca TOTI angajatii companiei care lucreaza in regim teleworking flexibil vor lucra 2 zile de la birou și 3 zile în regim de telemuncă, de la locul de telemuncă ales de către salariat.
In contractul de munca este stipulat ca la stabilirea aranjamentului flexibil, managerii vor avea în vedere și cererile exprese
ale salariaților care intră sub incidența prevederilor art. 1181 din Codul muncii,
In aceste conditii, articolul referitor la parintii care au copii sub 11 ani se aplica aditional la cele 2 zile pe saptamana (8 pe luna), sau este inclus in agreementul flexibil?

Multumesc!