avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate andreea381987

Activitate andreea381987

Buna ziua!Avem deschis un dosar de succesiune la care ni sa emis o taxa de timbru pentru care am formulat o cerere de ajutor public cerand esalonarea in rate,care si a fost admisa,platind o suma de bani timp de 12 luni,am primit decizia acasa,Ca apoi sa vedem pe site ca dosarul a fost anulat pt ca nu a fost platita taxa de timbru ,am formulat o cerere de reexaminare si am adaugat si chitanta platii primei rate ca apoi dupa 2 sapt sa primim acasa o citatie cum ca sunt chemata in instanta in dosarul de reexaminare si sa achit o taxa de 20 de lei apoi(citez (Cu mentiunea sa achitati taxa de timbru in valoare de 20 de leisub sanctiunea anularii cererii ca netimbrata.Aveti posibilitatea sa formulati cerere de acordare a faciliratilor de plata taxei judiciare de timbru in conditiile O.U.G nr 51/2008 in termen de 5 zile .Aveti dreptul sa formulati cerere de reexaminare ,inpotriva modului de stabilire a taxei de timbru in 3 zile de la ptimirea comunicarii,)Imi puteti explica si mie,va rog?Multumesc!