avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!Avem deschis un dosar de succesiune la care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!Avem deschis un dosar de succesiune la care ni sa emis ...

Buna ziua!Avem deschis un dosar de succesiune la care ni sa emis o taxa de timbru pentru care am formulat o cerere de ajutor public cerand esalonarea in rate,care si a fost admisa,platind o suma de bani timp de 12 luni,am primit decizia acasa,Ca apoi sa vedem pe site ca dosarul a fost anulat pt ca nu a fost platita taxa de timbru ,am formulat o cerere de reexaminare si am adaugat si chitanta platii primei rate ca apoi dupa 2 sapt sa primim acasa o citatie cum ca sunt chemata in instanta in dosarul de reexaminare si sa achit o taxa de 20 de lei apoi(citez (Cu mentiunea sa achitati taxa de timbru in valoare de 20 de leisub sanctiunea anularii cererii ca netimbrata.Aveti posibilitatea sa formulati cerere de acordare a faciliratilor de plata taxei judiciare de timbru in conditiile O.U.G nr 51/2008 in termen de 5 zile .Aveti dreptul sa formulati cerere de reexaminare ,inpotriva modului de stabilire a taxei de timbru in 3 zile de la ptimirea comunicarii,)Imi puteti explica si mie,va rog?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:07, 3 Iunie 2025
Buna ziua, 20 lei este taxa de timbru pentru cererea de reexaminare, nu pentru dosarul de succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar aloistiloi16 aloistiloi16 Am de platit o taxa de timbru pe valoare in reconventional . Am avut termen si am depasit , dupa care am depus cerere de scutire si mi-a respins-o . Acum la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)
Înțelegere citație iluana03 iluana03 Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)