avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!Avem deschis un dosar de succesiune la care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!Avem deschis un dosar de succesiune la care ni sa emis ...

Buna ziua!Avem deschis un dosar de succesiune la care ni sa emis o taxa de timbru pentru care am formulat o cerere de ajutor public cerand esalonarea in rate,care si a fost admisa,platind o suma de bani timp de 12 luni,am primit decizia acasa,Ca apoi sa vedem pe site ca dosarul a fost anulat pt ca nu a fost platita taxa de timbru ,am formulat o cerere de reexaminare si am adaugat si chitanta platii primei rate ca apoi dupa 2 sapt sa primim acasa o citatie cum ca sunt chemata in instanta in dosarul de reexaminare si sa achit o taxa de 20 de lei apoi(citez (Cu mentiunea sa achitati taxa de timbru in valoare de 20 de leisub sanctiunea anularii cererii ca netimbrata.Aveti posibilitatea sa formulati cerere de acordare a faciliratilor de plata taxei judiciare de timbru in conditiile O.U.G nr 51/2008 in termen de 5 zile .Aveti dreptul sa formulati cerere de reexaminare ,inpotriva modului de stabilire a taxei de timbru in 3 zile de la ptimirea comunicarii,)Imi puteti explica si mie,va rog?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:07, 3 Iunie 2025
Buna ziua, 20 lei este taxa de timbru pentru cererea de reexaminare, nu pentru dosarul de succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar aloistiloi16 aloistiloi16 Am de platit o taxa de timbru pe valoare in reconventional . Am avut termen si am depasit , dupa care am depus cerere de scutire si mi-a respins-o . Acum la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)
Înțelegere citație iluana03 iluana03 Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)