avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Activitate Avram Traian Pompiliu

Activitate Avram Traian Pompiliu

Bună ziua.
Trăim ȋntr-o lume, mult prea ciudată ȋn clipa de față, pentru a mai putea ȋnțelege, ȋn mod rațional ceea ce se ȋntâmplă.
Vă mulțumesc tuturor, pentru atenția acordată și răspunsul oferit.
Vă urez succes și spor ȋn toate cele bune.
Cu respect Pompiliu Avram.
19 din 19 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ȋn primul rȋnd mulțumesc pentru atenția acordată și răspunsul oferit.

Dacă totuși se doresc anumite detalii, le ofer doar cu titlul de experiență de viață pentru cei cre se vor trezi ȋn situații delicate și vor fi nevoiți să ia anumite decizi.

Niciodată nu am fost agresiv cu soția, niciodată nu am agresat copii, nici unul din ei nu a primit nici o palmă de la mine, nu consum alcool, nu fumez, nu am umblat după alte femei, soția a fost și a rămas singura femeie din viața mea, pȋnă ȋn clipa ȋn care a părăsit această lume.

Divorțul a fost pe subiect de neȋnțelegere din punct de vedere spiritual, soția era materialistă, iar eu am căutat echilibrul prin religie, am divorțat să ȋi dovedesc că nu este ȋn stare să gestioneze ceea ce are fără mine.
Am avut afacere, după divorț, a ajuns de două ori ȋn sapă de lemn, casa era ȋncepută din 2004, nu a reușit să mai facă nimic la ea imediat după divorț, tot eu a trebuit să intervin și să o scot din impasurile ȋn care intrase de fiecare dată.
Nu a ȋnvățat nimic ȋn tot acest timp, cu toate că i-am atras atenția că greșește, surpriza a fost după deces, m-am trezit cu pretenții absurde din partea copiilor.

Amȋndoi au studii superioare la nivelul de masterat, băiatul ȋn IT cu masterat absolvit la Viena, iar fetița cu masterat Psihologie absolvit la Edinburgh, unde a și rămas.
Sȋnt copii la care nu le-a lipsit nimic și nu au fost puși să muncească ȋn cadrul gospodăriei, o clipă, am fost ȋn concedii de trei ori ȋn Antalia, am vizitat Egiptul, litoralul Românesc de nu știu cȋte ori, weekenduri la munte, nenumărate, ei singuri au fost la schi ȋn Franța.

Au luat permisul de conducere, la ȋmplinirea vȋrstei de 18 ani și au avut mașină la dispoziție, după un an au avut mașina personală, băiatul are casă cumpărată cu ¼ din banii mei după divorț, am considerat că este de bun simț.

Așa că grijă mare că nu știți pe cine creșteți și aveți ȋn casă.

Poate dacă ȋi trimiteam la muncă, ȋnțelegeau că, ți se cuvine de drept ceea ce ai făcut cu propriul efort nu să te faci stăpȋn pe munca altuia.

Eu nul nu ȋmi fac probleme. Atȋta timp cȋt sȋnt sănătos, nu ȋmi este lene să muncesc și ȋmi vă singur de propria ființă nu mă deranjează.

Vă mulțumesc ȋncă odată pentru atenția acordată și răspunsul oferit.
Vă urez succes și spor ȋn toate cele bune.
Cu respect Pompiliu Avram.
De cȋnd, s-a schimbat legislația ?
Am avut o problemă asemănătoare cu ceva ani ȋn urmă, am avut chiriași ce au refuzat să mai plătească chiria și a trebuit să la ofer, un spațiu conform nevoilor familiei ȋn cazul ȋn care am dorit să-i evacuez și m-au târât prin procese aproape doi ani.

Mulțumesc pentru atenția acordată și pentru răspuns.
Credeam că mai am ceva drepturi, pentru faptul că am adresa de domiciliu ȋn CI, iar copii vor trebui să mă evacueze doar prin hotărâre judecătorească.
Bună ziua
Locuiesc ȋn casa, cumpărată de mine ȋmpreună cu soția din anul 1995, și ulterior a fost adăugată o construcție nouă, am divorțat ȋn 2009, am trecut casa pe numele soției, am rămas ȋmpreună ȋn tot acest timp, am cotribuit normal la bunul mers al familiei, contribuind cu toate veniturile personale.
Soția a decedat, iar ȋn momentul de față copii mi-au trimis ordin de evacuare prin Executor Judecatoresc.
Menționez că domiciliu din CI, este același din 1995.
Ce drepturi am ?
Din cȋte m-am informat, sȋnt bun de aruncat ȋn stradă conform legii.