avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate OctavianGabriel

Activitate OctavianGabriel

Încă nu .
Având în vedere ceea ce am spus și mai devreme , ei pot transmite datele mele fără probleme.
Mi-e încă mi se pare suspect faptul că , până acum nu s-a pus preț pe acest formular , iar acum vezi dom’le este obligatoriu .

Cornel Vasile a scris:

Formularul l-ati completat?

Bună ziua .
Eu înțeleg legile și regulile , doar că dumneavoastră nu mă înțelegeți în ce postură sunt .
Ceea ce îmi spuneți dumneavoastră este ca și cum sunt obligat să fac ce-mi dictează angajatorul .
Aici deja intervenind dictatura iar libera mea opinie sau decizie fiind nulă .
Să luăm exemplul “ tu votezi cu cine îți spun eu altfel vei fi sancționat “ ,bănuiesc ca vi se pare ceva normal .
Nu mi se pare normal ca într-o firmă să fiu forțat să accept anumite lucruri .
Din câte știu eu un acord este bilateral și anume să fie ambele părți de acord.

Încă o dată mă repet.
Aceste date sunt deja în posesia angajatorului și anume adresa , date personale iar ele pot fi transmise mai departe fără nici un fel de problemă din partea mea ,atât timp cat au deja acordul meu în legătură cu gdpr-ul.

nicunicolae10 a scris:

Buna ziua.Nu e vorba de nici o presiune,in lumea civilizata sunt reguli si legi care trebuiesc respectate.Dvs. sunteti in momentul in care vreti sa tranversati strada pe culoarea rosie si ne intrebati cum sa nu luati amenda.Si un sfat prietenesc,evitati informatiile de pe Tik Tok,majoritatea sunt false pentru a face cat mai multe vizionari.Realitatea e plictisitoare,vrem senzationalul.

Chestia este că , până acum în restul anilor nu s-a cerut această fișă .
Din câte m-am interesat aceasta trebuia trimisă în fiecare an de către angajator .
Sancțiunea disciplinară poate fi făcută la nesfârșit? Luna de luna ? Sau doar 1 singura data pentru această faptă ?
Bună ziua
Sunt constrâns la locul de muncă cu penalizarea tăierii a 10% din salariu dacă nu semnez o fișă de evidență a bărbaților angajați pentru mobilizarea la locul de muncă .

Mi s-a spus ca voi fi chemat la o comisie disciplinara .

Menționez faptul ca această anexa 3 hg 1194/1996
Ar fi trebuit să fie în fiecare an din câte știu eu .

Doar ca până acum nu a fost nevoie. Acum mai mult ca oricând în contextul actual în care ne situăm se pune presiune în a semna această fișă de evidență .
Cu câteva zile înainte de a fi supus să o semnez a fost aprobată si o hotărâre în regulamentul intern al companie în care se menționează despre penalizare în cazul nesemnării acesteia . Cel mai probabil ca să poată fi aplicate sancțiunile .

Ceea ce mi se pare suspect este faptul ca ei au datele mele personale aceastea putând fi trimise oricum.
Doar ca se pune presiune pe semnătură cu acordul pe propria răspundere .
Aceste date nu pot fi trimise și fără semnătura ?

Întrebarea mea este următoarea . Ce se poate întâmpla dacă nu vreau să o semnez ? Sunt obligat?
Pot fi aplicate sancțiunile de 10% din salariu la nesfârșit sau doar o singură dată pentru această faptă ?

Și care ar fi levierul meu din lege de care mă pot folosi în a nu semna ?

Mulțumesc anticipat!