Băiatul are 2 ani jumate,stam la mine din cauza ca tatal lui nu are condiții la el acasa,am stat la el 2 ani jumate aproape,dar nu aveam cum sa crestem băiatul acolo,asa ca ne am mutat la mine,probleme au fost si pe cand eram însărcinată...dar si după,continuă si in prezent aceste probleme...am precizat si in primul mesaj,as avea sanse sa mi iau copilul?ma refer sa ramana cu mine si nu sa l ia tatăl sau inapoi la el acasa,n as vrea sa aiba un viitor rău daca pot spune asa,noi nu suntem nici logodiți...nu as vrea ca băiatul meu sa invete tot ce e mai rău de la el in caz ca mi l ia,am încercat si incerc sa suport multe lucruri de dragul la copil...dar cred ca nici o femeie sau chiar bărbat de ar fi in locul meu n ar accepta sa fie bataie de joc pentru nimeni.
adriandimitriu a scris:
daca inteleg bine, locuiti toti trei in acelasi imobil, iar baiatul are peste 14 ani? pentru inceput puteti sa reclamati tatal copilului la politie pentru violente si sa-l evacuati din imobil tot cu ajutorul politiei.ulterior veti avea nevoie de avocat ca sa puteti transforma masurile politiei (temporare) in actiuni definitive, in instanta