avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Activitate neacsu_alex2099

Activitate neacsu_alex2099

i-am lasat 4 contracte si am oprit eu unul pentru drum, semnat. Fiscalul, adica acel contract stampilat de primarie nu il am.
Am fost să cumpăr o mașină, am văzut-o, totul părea în regulă. Am făcut contractul de vânzare-cumpărare online, l-am completat corect, am semnat amândoi, am plătit și am luat mașina.

Vânzătorul mi-a spus că nu are fiscalul pe loc, dar că îl va trimite imediat ce îl ridică de la primărie. De atunci, nu mai răspunde deloc. L-am sunat, i-am trimis mesaje, nimic.

M-am interesat direct la primăria lui și mi s-a spus că nu i se poate elibera fiscalul pentru că are datorii la taxe și impozite.

Acum sunt într-o situație complicată: am doar contractul semnat (hârtia de la contract-auto.ro) și mașina, dar nu pot să o înmatriculez fără fiscal. Nu am nicio altă cale să dau de el.

Întrebarea mea este: îl pot da în judecată? Există vreo soluție legală ca să pot înmatricula mașina fără fiscal, având contractul semnat?
Dacă a mai trecut cineva printr-o situație similară, aș aprecia orice sfat. Chiar nu știu ce pași să urmez de aici încolo.