Am fost să cumpăr o mașină, am văzut-o, totul părea în regulă. Am făcut contractul de vânzare-cumpărare online, l-am completat corect, am semnat amândoi, am plătit și am luat mașina.
Vânzătorul mi-a spus că nu are fiscalul pe loc, dar că îl va trimite imediat ce îl ridică de la primărie. De atunci, nu mai răspunde deloc. L-am sunat, i-am trimis mesaje, nimic.
M-am interesat direct la primăria lui și mi s-a spus că nu i se poate elibera fiscalul pentru că are datorii la taxe și impozite.
Acum sunt într-o situație complicată: am doar contractul semnat (hârtia de la contract-auto.ro) și mașina, dar nu pot să o înmatriculez fără fiscal. Nu am nicio altă cale să dau de el.
Întrebarea mea este: îl pot da în judecată? Există vreo soluție legală ca să pot înmatricula mașina fără fiscal, având contractul semnat?
Dacă a mai trecut cineva printr-o situație similară, aș aprecia orice sfat. Chiar nu știu ce pași să urmez de aici încolo.
Vanzare auto
jimisv
Am vandut un autoturism unei persoane incheind contract de vanzare cumparare la un birou acte auto.In momentul cand sotia mea a mers la primarie sa puna ... (vezi toată discuția)