Buna ziua, am primit următorul răspuns de la asociație ,menționez ca ședința a fost în 27 mai 2025 deci înainte de a fi anunțate majorările de tva .
In fiecare an s-a majorat cu ub coeficient de 1.2. In anul acesta, s-a trecut 1.3 (deci NU cu un "procent" de 3% ci majoarea cu un coeficient de 1.3) din cauza maririlor de TVA si preturi anuntate prin imediatele masuri fiscale incepand cu 1.08. Pana la sfarsitul anului sper sa fie suficient, sa fie nevoie sa mai majoram lunar doar apartamentele care nu se incadreaza in predictia aprobata..
Ce as mai putea face ?
Multumesc
Bună seara, am depus o contestație și mi s-a comunicat ca o să primesc răspuns în 30 de zile ….
La ultima ședință au participat 16 persoane din cele 96 și acestea ai fost de acord cu majorarea de 1,3 , este corect ca un număr atât de mic de participanți să poată decide?
Vă mulțumesc pentru ajutor
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns .
La acest bloc s-a hotărât ca fondul de rulment pe apartament să fie cat cea mai mare întreținere din anul precedent . La mine este de 1126 , aceasta suma a fost majorata cu 30% și am de plata o dif de 414 lei . Această diferență a rezultat de la total
Fond rulment depus de.mine (10150lei) pana la noul plafon de 1463 lei . Este corecta aceasta rata a inflației de 30% aplicata ? Unde sa ma adresez pentru a afla calculația corectă..
Multumesc
Bună seara, am o întrebare legată de fondul de rulment care s-a calculat la cea mai mare întreținere din 2024 majorată cu rata inflației de 1,3
Exemplu ; 1126 *1,3 =1.463,8
Total
Fond rulment depus 1050 lei este calculata corect ?
Rată inflație pe 2024 a fost 5,1
Mulțumesc
Bună ziua, în cadrul unei ședințe la care au participat 16 din cele 96 apartamente s-a stabilit să se majoreze fondul de rulment cu 1,3 doar la cei care nu au soldul fondului de rulment egal cu cea mai mare întreținere din anul 2024. Dacă eu am
Un fond depus de 1050 lei și întreținerea de 1126 lei acum mi se solicită să achit 414 lei diferența fond de rulment . Este legală această ședință la care au participat 16 persoane ? Cum se calculează corect majorarea cu inflația ? Mulțumesc