avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Activitate blomckvist

Activitate blomckvist

Ciudata parere. O fi buna afacerea dar depinde pentru cine. Pai daca uzufuctuarul mai traieste vreo 25 de ani, se reacasatoreste si mai vin vreo 3 copii ai sotului/sotiei, te-ai scos. Platesti zeci de ani huzurul altora....
Buna ziua! Cu tot respectul dar acest art 735 este cel putin dubios. sau a fost facut pentru pacalirea oamenilor. Adica eu cumpar in 1995 apartamentul parintilor, acestia rezervandu-si dreptul uzufructului viager. Aceasta decizie a fost luata de acestia in urma comportamentului violent al frateleui meu fata de ei si inclusiv fata de mine, sotie, politie, vecini,etc. chiar si in momentul de fata, a unei decizii de evacuare din 1989, nepusa in fapt pt ca le-a parut rau, o alta incercare de evacuare in 2002 si 5 certificate medico legale ale mamei in urma agresiunilor fratelui, in 1999 pe langa parinti mai apare si frate-miu in apartament,, un pierde vara, agresiv si alcoolic si conform acestui articol ajung in situatia sa platesc zeci de ani intretinerea si ceea ce consuma toti trei ? In momentul de fata in apartament locuieste doar mama si fratele care refuza sa contribuie la cheltuielile apartamentului., reparatii, ingrijirea mamei. Mentionez ca tata a decedat in 2006.Consider firesc si normal sa platesc ceea ce consum, nu ceea ce consuma altii...Inteleg in ceea ce o priveste pe mamam care se afla in nevoie dar in niciun caz in ceea ce-l priveste pe fratele meu mai ales ca nu ma inteleg mai deloc cu acesta, si eu zic ca pe buna dreptate. El este innebunit ca mi-au vandut mie apartamentul...dar de asa pricopseala mai bine lipsa....
Răspuns la discuția Probleme uzufruct viager
Buna ziua! Cu tot respectul, vreti sa spuneti ca uzufuctuarul poate aduce pe oricine in apartament, 1,2 sau 3 persoane si eu trebuie sa le platesc tuturor huzurul ?