avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate AndreiT1234&

Activitate AndreiT1234&

Bună seara.
De aproximativ 2-3 ani am achizitionat, prin credit ipotecar, un apratament în județul Cluj, localitatea Turda. Nu m-am sinchisit prea mult dar deja, cu un copil mic am început să mă întreb ce drepturi am la beci/boxă la subsolul blocului. Din ce am văzut pe contract nu e nimic specificat. Am vorbit cu fostul proprietar, nici el nu și-a bătut capul cu asta. Am întrebat administratorul, el a spus că nu se ocupă cu boxele/beciul blocului. E de menționat că intrarea în subsol este restricționată cu o ușa încuiată. Întrebarea mea, probabil deja intuită, eu nu am dreptul la un loc în subsolul blocului? Exact cum acoperiușul blocului este spațiu comun, la fel și subsolul ar trebui să fie comun/împărțit pe deținătorii de apartamente. Presupunerea mea, cer puțin ajutor pentru a înțelege de ce nu am dreptul / cum aș putea obține dreptul la un mic spațiu sub blocul în care locuiesc. Repet, fostul proprietar nu știe nimic și nici nu am vorbit cu unul din proprietarii antecedenți. Nici nu știu cum aș putea lua legătura cu ei.