avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate Ivan Ivanov

Activitate Ivan Ivanov

Cazul nostru este că nu suntem cetățeni români și nu vorbim limba suficient de bine. Este posibil să nu fi înțeles pe deplin când am cumpărat apartamentul și să nu fi ținut cont că aceasta este o cerință. Înțeleg că, în acest caz, suntem și noi de vină pentru că am pierdut atât de mult timp fără să verificăm situația. Nici nu știam că ar trebui, dar nici nu ne așteptam deloc să ne confruntăm cu așa ceva.
Buna ziua,

Am cumpărat un apartament vechi acum 4 ani. Acum aproximativ o săptămână, au venit tehnicieni să schimbe contorul și au constatat că acesta fusese modificat. Am documentat inspecția și am lăsat o mențiune în documentele de inspecție că am acceptat apartamentul așa cum era și că nu am făcut nimic la contor și nici nu știam că i s-a făcut ceva. Nu se știe cu câți ani înainte a fost folosit de fostul proprietar în această stare.

Vă rog să-mi oferiți informații despre cum pot redirecționa potențiala amendă pentru acest lucru către fostul proprietar, având în vedere că manipularea în cauză a fost efectuată de acesta înainte de vânzarea apartamentului.

Am vreo șansă să evit amenzile și în ce măsură?
Mulțumesc anticipat.