Urmare a examinări dosarului de pensionare.......din 20 03 2024 ,în baza legii nr 263 se admite cererea de pensionare a d-lui B..M.și se stabilesc următoarele drepturi: pensie asigurări sociale 3911 lei. Elementele reprezentând compensații, garanții,prime,ore suplimentare.... etc menționate în adeverințele......nu s-au valorificat.. În data de 21 Iun 2024 Casă teritorială de Pensii Dolj mărește pensia de asigurări sociale la 3921 in urma recalculării iar in data de 02.08 2024 emite o nouă decizie în care cuantumul pensiei începând cu data de 01 09 .2024 este de 4602 în urma aplicării legii 360..În dosarul pensionare nr..... Casa teritorială î-mi aduce la cunoștință prin adresa nr......din data de 06.08 2025,prin reprezentantul său legal: că adeverințele nr........vor face obiectul recalculării ,dacă îndeplinesc condițiile de legalitate și valabilitate in conformitate cu dispozițiile art 155 din legea 360/2023. Adeverințele anexate trebuie să îndeplinească condițiile de valabilitate și legalitate prevazute la art.4 alin.1 și art 5 alin 1 din Ordin Minstru, Muncii și Pr. Sociale nr 487/2021.Situatie juridică în care nu mă regăsesc conform C de P Dolj. În aceiași adresă am posibilitatea legală de a cere recalcularea, în temeiul unor adeverințe care să respecte modelul prevăzut in an.exa 6 la legea 360/2023..Cum pot să știu că acele adeverințe nu sunt conforme?.După ce am așteptat o grămadă de timp.....