Buna seara. Revin cu mai multe amanunte legate de aceasta problema. Am fost la primaria de care apartine acest teren si cei de acolo ne-au indrumat sa deschidem actiune in constatare pt stabilirea dreptului de proprietate. Mentionez ca exista titlu de proprietate pe numele celui de-al doilea bunic cu mostenitorii lui,eliberat in anul 2002, dar aceasta suprafata nu este trecuta. Mai mult, mama este trecuta cu numele dinaintea casatoriei. Imi puteti spune care este calea cea mai potrivita pt rezolvarea acestei situatii?
Multumesc
Buna seara!
As dori sa aflu cum trebuie procedat in urmatoarea situatie:
Tatal mamei a murit cand ea avea 2 ani in anul 1951. In anul 1954 bunica s-a recasatorit iar din casatorie s-a mai nascut un copil. Acum cativa ani a murit si bunica. In tot acest timp, mama a ingrijit o suprafata de teren (gradina) care a fost a tatalui ei. Acum dorim sa construim pe acest teren, dar nu am gasit niciun act de proprietate pt acesta. Am obtinut de la primaria din localitate o copie dupa PUZ (sper ca nu gresesc) cu parcela respectiva, dar care este pe numele bunicii inainte de a doua casatorie. Trebuie ca mama sa deschida succesiunea ca unic mostenitor al parintilor sau impreuna cu fratele din a doua casatorie?
E o situatie putin incalcita, dar sper ca se va gasi cineva care sa ma indrume.
Multumesc.
Buna seara!
As dori sa stiu care este baza de calcul a concediului pt sarcina si lauzie, daca acesta incepe pe 1 mai, iar in perioada 27-30.aprilie 2009 figurez in concediu fara plata.
Mentionez ca pina la 29 nov 2008 am fost in concediu pt crestere copil. In cele 6 luni la care se raporteaza baza de calcul pt concediu de maternitate se ia in calcul si aprilie ca fractiune de luna, fra cele 4 zile de concediu fara plata?
Multumesc
Buna seara!
As dori sa stiu cum se calculeaza cuantumul concediului pt sarcina si lauzie, daca acesta incepe pe 1 mai, iar in perioada 27-30.aprilie 2009 figurez in concediu fara plata?
Mentionez ca pina la 29 nov am fost in concediu pt crestere copil. In cele 6 luni la care se raporteaza indemnizatia pt concediu de sarcina se ia in calcul si aprilie ca fractiune de luna?
Multumesc!
Buna seara!
As dori sa stiu cum se calculeaza cuantumul concediului pt sarcina si lauzie, daca acesta incepe pe 1 mai, iar in perioada 27-30.aprilie 2009 figurez in concediu fara plata?
Mentionez ca pina la 29 nov am fost in concediu pt crestere copil. In cele 6 luni la care se raporteaza indemnizatia pt concediu de sarcina se ia in calcul si aprilie ca fractiune de luna?
Multumesc
Buna ziua!
Urmeaza sa nasc al doilea copil, as vrea sa stiu daca la revenirea din concediul pt crestere copil este valabila obligatia angajatorului pastrarea postului timp de 6 luni.
Buna seara! As dori sa sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie:
Persoana a nascut in nov 2007, iar in oct 2008 s-a intors lla serviciu, insarcinata cu al doilea copil. Urmeaza sa nasca in aprilie 2009 - ce venituri se iau in calcul?
Multumesc
buna seara si multumesc pt raspuns. Mai am o intrebare: pina in 30 nov am fost in concediu pt crestere copil, iar acum sunt insarcinata. Cum se face calculul pt cele 12 luni? multumesc