avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters73633

Activitate ContSters73633

Răspuns la discuția Litigiu de munca
Buna, daca ii da in judecata, nu plateste nimic, pentru ca la conflicte de munca se judeca gratuit. Si eu mi-am dat angajatorul in judecata si am castigat in prima instanta si stiu care sunt procedurile. Daca vrei sa te ajut, da-mi mail si te ghidez, sfatuiesc cu mare placere.
Nu vad alta cale, se pare ca angajatorul a fost de rea credinta din moment ce nu i s-au platit darile care sunt obligatorii. Asptept vesti de la tine.
Răspuns la discuția Neprezentare intimat
Adresa este corecta, apare ca afisat si ca nu este gasita persoana.
Răspuns la discuția Neprezentare intimat
Multumesc pentru raspuns. O zi buna !
Răspuns la discuția Neprezentare intimat
Buna dimineata, stiu ca se poate judeca in lipsa mea pentru ca este conflict de munca. Am cerut citarea partilor, dar la prima infatisare m am prezentat numai eu. Intimatul nu a depus nimic la dosar pana acum pentru ca nu este de gasit.
Buna ziua, am facut toate demersurile pentru a se trece direct la dezbateri, insa la prima infatisare nu s-a prezentat intimatul pentru ca nu l-au gasit la adresa respectiva (am cerut citarea partilor si am fost legal citati). Instanta a dispus lasarea dosarului la a doua strigare in eventualitatea prezentarii ambelor parti si a amanat judecarea cauzei pentru a fi citata intimata cu un exemplar al cererii precizatoare. Am vazut ca au fost trimise citatii catre intimat, insa nu este de gasit. Ce se intampla daca nici la urmatorul termen intimatul nu se prezinta? Se poate pronunta instanta in lipsa intimatului? Ce inseamna ca recursul se judeca in aceiasi zi cu fondul? Multumesc
Răspuns la discuția Primul termen
Multumesc pentru raspuns. Este vorba despre conflict de munca. Este prima data cand trec prin asa ceva si nu stiu cum sa procedez.
Răspuns la discuția Primul termen
Primul termen este termen preschimbat in urma cererii de preschimbare a termenului initial, in care am specificat ca doresc citarea partilor, stiu ca dosarul este la completul de judecata. Nu stiu decat data termenului, nu stiu locul, sala si ora.
Discuție Primul termen
Buna ziua, la primul termen reclamantul trebuie sa fie prezent ? ( mentionez ca nu am avocat). Multumesc
Ar trebui sa specific in cerere si ca paratul sa fie obligat la plata cheltuielilor ocazionate de judecata? Adica in cazul in care nu am castig de cauza, instanta sau paratul ma poate obliga la plata cheltuielilor de judecata? Multumesc
Buna ziua, as mai avea o intrebare. Asa cum am zis intr-unul din mesaje in cerererea de modificare vreau sa completez obiectul actiunii (specificare cuantum daune) si sa mai adaug un nou capat de cerere.

Este corect daca formulez asa:

...in sensul ca inteleg sa completez obiectul actiunii precum si modificarea cauzei actiunii si va solicit sa dispuneti: ....