avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel112233

Activitate Daniel112233

Buna Ziua
Am un domiciliu in RO(eu locuind in austria) la care imi vin o gramada de scrisori cert e ca eu nu locuiesc acolo si proprietarul nu e intro stare de sanatate buna ca sa poata sa vina cu mine la primaria sa scot domiciliul cum ar trebuii sa procedez?
Mias dori sincer sa il sterg doar ca nu stiu procedura si proprietarul este prea in varsta pentru a se deplasa
Doar ca nu stiu cum sa procedez ca sa imi anulez domiciliul de acolo

gi-jane2 a scris:

Bineinteles ca nu trebuie sa ii dati niciun ban.
Vreti neapărat sa nu mai aveti domiciliul acolo?

Buna Ziua
As prezenta un caz mai complex respectiv am un domociliu la o adresa din Romania detin dupla cetatenie, nu am nici un act eliberat de catre statul Roman insa am un domiciliu in Romania problema consta in felul urmatorul adresa la care am domiciliul proprietarul nu este de acord sa imi completeze cererea de anulare cu toate ca eu am un domiciliu stabil in strainatate si cere o suma acumulata la 1000€ ca sa ma ajute sa imi sterg domiciliul de la numarul ei de casa
As dori sa va intreb exista vreun termen legal de a anula domiciliul fara aprobarea proprietarului in concluzia in care eu m-am mutat intr-o tara straina si nu mai doresc sa am domiciliul la adresa aceia?
Sau trebuie sa bag mana adanc in buzunar sa il multumesc pe proprietar?
Va multumesc foarte frumos
O zii buna va doresc