gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

georgiana.td 
	    	Utilizator

georgiana.td 
	    	Utilizator	    

Daniel112233 
	    	Utilizator

Daniel112233 
	    	Utilizator	    

Bineinteles ca nu trebuie sa ii dati niciun ban.
Vreti neapărat sa nu mai aveti domiciliul acolo?
 Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
 Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat 	
			 georgiana.td 
	    	Utilizator

georgiana.td 
	    	Utilizator	    

ContSters29260	                   

Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate?
Ma pot ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters29260	                   

Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate?
Ma pot ... (vezi toată discuția)

andinaa	                   

Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
	                    andinaa	                   

Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)

dan_daniel	                   

Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta.
Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
	                    dan_daniel	                   

Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta.
Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)