Stiam c-am renuntat la mostenire,dar astazi mergand la notarul respectiv,dupa o copie dupa dovada,aflu ca,nu apare in opis consemnarea cum c-am renuntat la mostenire.Am cautat pe internet UN model de declaratie de renuntare la mostenire si nu corespunde cu declaratia data de mine.Eu am declarat ca n-am detinut niciodata bunuri mobile sau iMobile.Mentionez ca la data cand am facut renuntarea nu aveam asupra mea in afara de cartea de identitate, certificatul de nastere si certificatul de deces al tatei.Am inaintat actual primit de la notar la primarie PT ca la vremea respectiva solicitam locuinta social.Pana primesc raspunsul de la primarie ma perpelesc.Este posibil ca actual primit de la notar sa nu fie certificat de renuntare la mostenire?
Daca declaratia de renuntare la mostenire lipseste de la dosar si totusi s-a eliberat certificat de renuntare la mostenire,respectivul certificat este valabil?
Pot inainta cerere de chemare in judecata fara certificat medico-legal,de la Medicina legala mi s-a spus ca e valabil 30 de zile,daca am renuntat la mostenire in 2021.Cica sa astept sa ma trimita instanta la expertiza psihiatrica pentru ca certificatul medico-legal emis tine mai mult.
Imi cer scuze pentru ca insist,am mai intrebat,dar,nu mi s-a raspuns.Am facut greseala de a renunta la mostenire, dupa moartea tatei,si as vrea sa stiu,daca dupa 4ani de la renuntare as putea recapata mostenirea facand o expertiza psihiatrica la Medicina legala.Am inteles ca se poate rezolva ceva ,mergand cu certificatul medico-legal la notar.
Daca am renuntat la mostenire cu 4 ani in urma si efectuez o expertiza psihiatrica la Medicina legala pot recapata mostenirea?Mentionez ca sufar de schizofrenie paranoida.Multumesc.
In anul 2021 ,dupa moartea tatei,am renuntat la mostenire.Dupa moartea mamei,urmeaza sa fac impartirea mostenirii cu verisorii mei.Ar trebui sa- mi daca mama testament pentru a nu avea vreo surpriza?