avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca declaratia de renuntare la mostenire lipseste de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca declaratia de renuntare la mostenire lipseste de la dosar ...

Daca declaratia de renuntare la mostenire lipseste de la dosar si totusi s-a eliberat certificat de renuntare la mostenire,respectivul certificat este valabil?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:07, 23 Octombrie 2025
Ests consemnata renunțarea la moștenire in certificatul de moștenitor, la rubrica "renuntatori"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In arhiva notarului exista aceste date? Silvia1945 Silvia1945 {n arhiva notarului exista aceste date? Speta este urmatoarea: in anul 1992 se duc cei 3 mostenitori rezervatari ai defunctei X impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Deranjez cu o întrebare. mama mea, vrea sa facă deshumarea ... IuliaConstanta IuliaConstanta Deranjez cu o întrebare. Mama mea, vrea sa facă deshumarea tatălui, după 27 de ani de la deces. La primărie, când a solicitat autorizația de deshumare i ... (vezi toată discuția)
Contestare succesiune buna ziua, sora tatalui a renuntat la succesiune ... Daria B. Daria B. Contestare succesiune Buna ziua, Sora tatalui a renuntat la succesiune in favoarea tatalui meu. Fiul ei are acum pretentii la pamanturi. Masa ... (vezi toată discuția)