avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stiti cumva cat este pensia de handicap daca este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stiti cumva cat este pensia de handicap daca este coroborata ...

Stiti cumva cat este pensia de handicap daca este coroborata cu pensie de invaliditate?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:09, 21 Octombrie 2025
Nu există pensie de handicap. Există indemnizație de handicap care se poate cumula cu pensia de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă beneficiez de pensie ... Ituleana Ituleana Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă beneficiez de pensie de boală mai pot beneficia pe lângă și de pensie de handicap ? având handicap de gradul ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap Iordache Mary Iordache Mary Daca o persoana are indemnizatie de handicap o poate cumula cu pensia de invaliditate? Si gradul de handicap se poate stabili in fata comisiei chiar daca ai ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap ContSters500119 ContSters500119 Pot beneficia de pensie de handicap în urma unei operații de nefrectomie cauzata de o tumora renala maligna și extirparea rinichiului stg, glanda ... (vezi toată discuția)