avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate Mary35

Activitate Mary35

Problema Este ca El nu Este de acord cu nici UN alt program numai 1 saptamana cu 1 saptamana. Deci o saptamana la el,o saptamana la mine cea ce nu e ok pt mine. El vrea 50/50 copilul la el dar numai cand are El chef si timp. Asi vrea sa stiu DACA eu am dreptul sa zic la el ca de acuma incolo programul VA for urmatoarea de exemplu ca merge la el 2 weekenduri?
DACA El nu Este de acord ce demersuri poate sa faca?
Multumesc
Domiciliul stabil Este la mine. "Autoritatea parinteasca cu privire la copilul minor se VA exercita in comun de catre ambii parinti"atata scrie doar doar. Pensia alimentara Este de 500 Ron pe Luna. Da cum ati zis si dumneavoastra astea era doar o intelegere intre noi. Dar se pare ca El nu Mai vrea acest lucru si nu putem sa ajungem la o intelegere adica DACA El nu Mai vrea sa petreaca 3 zile cu ea pentru mine Este ok si asa, dar nu atunci cand El se trezeste ca acuma vreau dar saptamana viitoare nu Mai vreau. Cum ati zis copilul trebuie sa aiba in program normal, domiciliul stabil. Nu putem sa facem programul fiecare saptamana altfel dupa preferintele Lui.
Buna ziua

Am divortat la notar de doi Ani. Timp de un an jumate copilul de 7 Ani era 3 zile la tata si 3 zile la mine de comun acord. In Septembrie tatal copilului a inceput sa tot schimbe acest program El fiind plecat. In Luna octombrie a schimbat pt ca era plecat. Vreau sa mentioned ca atunci El nu a venit acasa la data stabilita de El. Am adus copilul la el la data stabilita si nu era acasa. Dupa 2 ore mi-o raspuns la mesaj ca El a crezut ca Maine trebuie sa vina. Am trimis la el conversatia anterioara. Raspunsul era ca El nu poate venii numai maine. Dupa cateva zile dupa ce o venit acasa si o mers copilul la el mi-o trimis mesaj din nou ca El VA Fi plecat 5 zile in noiembrie, bineinteles copilul trebuia sa fie si cu el in zilele alea. In urma cu cateva zile mi-o trimis mesaj din nou ca in decembrie VA Fi plecat din nou in weekend tocmai atunci cand copilul trebuia sa fie la el. Am trimis mesaj le El ca in weekendul Acela SI eu o sa fiu plecata cu lucru. Raspunsul era ca atunci copilul VA trebui sa stea cu bunica lui DACA eu nu sunt disponibila.(bunica fostului sot care are 80 de Ani si cu care copilul nu a stat Pana acuma singura). Ieri am primit din nou mesaj ca El nu VA Fi acasa de revelion si cateva zile in ianuarie. Bineinteles si in zilele acelea copilul trebuia sa fie la el. Cand am scris mesaj la el ca sa respected programul raspunsul era ca atunci DACA nu e bine asa copilul nu poate sa vine la mine de craciuni de loc pt ca in mod normal trebuie sa fie la el din 24-27. Vreau sa mentioned ca programul de craciuni era deja stabilit de noi in urma cu cateva luni. In 24 la mine si in 25 la el. Asi dorii sa stiu ce asi putea sa fac legat de aceasta problema. Ca in momentul de fata El nu respecta de loc programul stabilit de comun acord. Eu ma bucur DACA copilul sta Mai mult cu mine dar nici asa nu se poate ca El aduce cand vrea.
Multumesc mult