avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Activitate Pavel Mihaela Alina

Activitate Pavel Mihaela Alina

Mulțumesc mult pentru răspuns.
Mulțumesc pentru răspuns.
Teoria cu cerutul de copii după documente o știu, dar oricum nu se ține seama de nicio cerere. Întrebarea mai importantă este dacă este legal ca să se înceapă o lucrare de hidroizolație dacă nu s-a prezentat niciun deviz tehnic, fără să știe nimic de nicio sumă?
Mulțumesc

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Adresati-va in scris presedintelui. Este obligat conform legii 196/2018 (art 57 lit e) sa va raspunda in termen de maxim 10 zile.

De asemenea, tot conform legii 196/2018 (art 28 alin1 ), aveti dreptul să fiti informat în legătură cu toate aspectele ce privesc activitatea asociației, să solicitati în scris și să primiti copii după orice document al acesteia.

Pentru fondul de reparatii (daca platiti in numerar) se va emite chitanta separata. Daca platiti prin ordin de plata sau online (e-bloc sau platforme similare) nu aveti cum sa primiti chitanta.

Bună seara!
Aș dori să știu dacă mă poate lămuri și pe mine, proprietar al unui apartament et. 4, după ce este amânată data începerii lucrării pentru repararea terasei blocului, chiar și la data la care s-a început lucrarea, noi ca proprietari/locatari contribuabili la plata pt aceasta să nu avem prezentat niciun document ce reprezintă exact ce înseamnă această lucrare (fiind vorba și de o demolare a unui pod pe lângă hidroizolația necesară) dar și exact ce sume trebuiesc plătite, mai exact acel deviz tehnic, deși am cerut să ni se prezinte de nenumărate ori. (Este în regulă ca plata pentru o astfel de lucrare să se încaseze pe aceeași chitanță cu întreținerea lunară sau trebuie încasată cu o chitanță separată? )
Vă mulțumesc