Da dar echipamentele de la firme specializate sunt mult mai scumpe decat cel care se poate cumpara de la pepco ,sinsay ( un tricou alb de la pepco este 10-20 lei( si nu au bani traiesc de azi pe maine ) de la o firma specializata este de la 50-100 lei. Plus ca firma nu are peste 50 de angajati ca sa poata cumpara din acel fond special de handicap de la o unitate protejata tot ce doreste inclusiv echipament de munca .
Multumesc mult pt raspuns cred ca exact asa a fost perceput de cei de la anaf.
Cred ca in acest fel este posibil sa inchida , ca nu are cum sa suporte atatea cheltuieli fara sa le poata deduce
- Editat de admin: Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, este foarte greu de citit. Mulțumesc -
As dori sa stiu daca cumpar imbracaminte pt echipament de protectie am si tabel prin care le dau angajatilor tricouri , pantaloni sepci , papuci , masti , manusi de protectie pt caldura etc , este posibil ca anaf-ul sa nu o ia in calcul si sa ma puna sa nu deduc tva ( firma este micro deci nu conteaza cheltuiala ) . Imbracamintea nu este de firma sunt tricouri pantaloni ieftini pepco , sinsay etc. Adica cum e posibil un organ al statului ssm sa ma oblige sa dau 2 echipamente complete la angajati , si pe cealalta parte eu sa nu pot deduce nimic . Mentionez ca eu am lucrat 15 ani in multinationala si asta se facea in mod curent . Exista o lege pt firme mari si mijlocii si alta pt firme mici ? Sau e doar abuz de putere pe firme mici ?
si atunci rezolvam ca si firmele mari prin avocati care sa conteste aceste lucruri .
Mentionez ca acesta situatie chiar mi s-a intamplat recent .
Si cred ca vor pati la fel toate firmele mici de acum incolo .
Sunt facturi de 54 de lei ,89 lei etc