avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu2406

Activitate ovidiu2406

Răspuns la discuția Indemnizatie copil
k. multumesc de informatie. am depus hartiile in 24.01.14, nu am primit nici un raspuns si nici banii nu au intrat in cont pana acum. unde pot sa ma interesez care este situatia ? ms
ultimele 2 luni din cei doi ani ii primeste tatal ??????? adica 22 luni mama si 2 luni tatal si trebuie depus ceva dosar ? SCZ ca intervin dar ma aflu cam intr-o situatie viitoare...
Răspuns la discuția Intrare in concediu
nu prea e normal daca am 48 ore liber mai ales ca nu e programul de 8 ore traditional dar legea... Va multumesc
Răspuns la discuția Sporuri permanente
k. nu prea pricep ce inseamna indemnizatia co, (presupun ca plata co), am primit mai putin in perioada concediului de odihna pt vechimea in munca, adica acei 5%, personal imi parea normal sa primesc aceeasi suma ca si in lunile lucratoare, pt ca salariul brut la care se aplica vechimea nu scade iar eu tot angajatul firmei sunt, dar asta este. Va multumesc pt lamuriri.
Răspuns la discuția Intrare in concediu
pai tocmai asta era ideea ! daca am 48 de ore liber pana la intrarea intr-o noua tura nu ar trebui sa intru de abia atunci in concediu beneficiind de cele 48 de ore care eram liber oricum si fara concediu ! adica avand program non stop sa intru in concediu din ziua in care trebuia sa intru la servici. de la firma s-a impus ca de la iesirea din tura sa am 24 de ore liber si dupa sa intru in concediu. nu mi se pare normal neavand program normal ?

programul nu e cel obisnuit de 8 ore in 5 zile lucratoare. e de 12 cu 24, 12 cu 48 ! deci ar trebui sa stau 48. cei cu program normal ies vineri de la servici si pleaca luni in concediu nu ?

Răspuns la discuția Sporuri permanente
deci primesc sporul la fel ca in alte luni fara concediu sau il primesc de fapt diminuat in functie de zilele lucrate? ma gandeam ca fiind aplicat la salariul brut care ramane acelasi si in luna in care am concediu ar trebui sa primesc aceeasi suma ?
Răspuns la discuția Intrare in concediu
k, dupa terminarea turei dar dupa cele 48 de ore libere normale conform turei sau la 24 de ore din terminarea ei ?
in conditiile in care se lucreaza dupa programul 12 ore de zi cu 24 ore liber, 12 ore noapte cu 48 ore liber si iesi practic din tura de noapte deci ai avea 48 de ore liber cum se intra in concediu ? dupa 24 ore de la iesirea din tura sau dupa efectuarea celor 48 de ore libere ? Mentionez ca se lucra non stop deci nu afecteaza sambata - duminica.
in cazul concediului de odihna, sporul de vechime (ex. 5 %) scade fata de o luna normala de lucru ? Daca am 1000 ron si spor 5% primesc normal 50 ron, in luna in care am concediu primesc mai putin ? chiar daca se aplica de fapt la salariul brut care nu se modifica ?
in cat timp de la depunerea actelor se primeste indemnizatia?