avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrare in concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrare in concediu

in conditiile in care se lucreaza dupa programul 12 ore de zi cu 24 ore liber, 12 ore noapte cu 48 ore liber si iesi practic din tura de noapte deci ai avea 48 de ore liber cum se intra in concediu ? dupa 24 ore de la iesirea din tura sau dupa efectuarea celor 48 de ore libere ? Mentionez ca se lucra non stop deci nu afecteaza sambata - duminica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 14 Aprilie 2014
In CO se intra dupa terminarea turei.
k, dupa terminarea turei dar dupa cele 48 de ore libere normale conform turei sau la 24 de ore din terminarea ei ?
Imediat cum iesiti din tura, nu este necesar sa mai stati in libere 24 sau 48 de ore.
pai tocmai asta era ideea ! daca am 48 de ore liber pana la intrarea intr-o noua tura nu ar trebui sa intru de abia atunci in concediu beneficiind de cele 48 de ore care eram liber oricum si fara concediu ! adica avand program non stop sa intru in concediu din ziua in care trebuia sa intru la servici. de la firma s-a impus ca de la iesirea din tura sa am 24 de ore liber si dupa sa intru in concediu. nu mi se pare normal neavand program normal ?

programul nu e cel obisnuit de 8 ore in 5 zile lucratoare. e de 12 cu 24, 12 cu 48 ! deci ar trebui sa stau 48. cei cu program normal ies vineri de la servici si pleaca luni in concediu nu ?

Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Dupa terminarea turei de zi intrati in concediu imediat in ziua urmatoare.Dupa terminarea turei de noapte intrati in concediu dupa 24 de ore.
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2014
Alexandrarares, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa zi de repaus, va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul ... andrei-bogdan andrei-bogdan Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul sa imi impuna sa imi iau concediu de odihna doar dupa o zi de repaus.Adica eu lucrez 12/ 24, ... (vezi toată discuția)
Cum e calculata ziua de concediu de odihna. de la ora 0:00 la ... Mihaibc Mihaibc Cum e calculata ziua de concediu de odihna. De la ora 0:00 la 24:00 sau doar prin raportare la programul normal. Altfel spus am 5 zile de concediu de odihna. ... (vezi toată discuția)
Zile concediu LuciaKD LuciaKD Lucrez 12/24...12/48....Daca vreau sa mi iau concediu de odihna dupa tura de noapte...nu imi mai da acele 48 de ore libere....adica mi le baga ca zile de ... (vezi toată discuția)