avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate kervoort

Activitate kervoort

Buna ziua ! Am apelat la acest site deoarece am o nelamurire si sper ca poate ma puteti ajuta. Tatal meu a decedat, ia r acesta avea un credit la CEC . Cand a facut creditul i s-a facut si o polita de asigurare in caz de deces pentru tot imprumutul.Problema e urmatoare....Firma de asigurare a respins dosarul de plata... pe motivul ca tata nu ar fii declarat ca este hipertensiv...dar din mai multe discutii cu mediici aceasta boala nu reprezinta o cauza pentru infarct pe care tata l-a suferit. am citit in acea polita de asigurare....ca asiguratorul isi rezerva dreptul de a verifica starea de sanatate a asiguratului.....de ce i-ar fi dat lui tata aceasta asigurare daca ei au vazut ca ar fii suferind de ceva....+ ca acel control care trebuia facut dein partea asiguratorului nu a fost facut.....Nelamurirea mea este. : in cazul in care nu se va rezolva nimic cu polita de asigurare.... noi mostenitori ( eu adica baiatul + mama ) vom fi trasi la raspundere, sau ni se vor lua anumite bunuri?Pe nuele tatalui meu era masina si un apartament. Dar el nu a girat cu nimic in afara de acea polita de asigurare! imi poate da cineva vreun sfat? Va multumesc.(am doar 17 ani , imi cer scuze daca nu am o exprimare foarte buna..sper sa imi intelegeti nelamurirea)