avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelamiki99

Activitate mihaelamiki99

Răspuns la discuția admiterea in barou
multumesc frumos...am inteles acum!
Răspuns la discuția admiterea in barou
vroiam sa va mai intreb ceva ...am inteles de la niste prieteni ca admiterea celor din judetul teleorman se face la CRAIOVA...nu stiu de ce si cum...stiti ceva ??eu locuiesc in Teleorman si deci trebuie sa ma inscriu la baroul din Alexandria cred....va multumesc frumos...
Răspuns la discuția admiterea in barou
multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra! o zi buna va doresc!
buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre aceasta...tin sa mentinonez ca sunt din judetul teleorman...multumesc frumos!
Răspuns la discuția Pensie din Israel
buna ziua! si eu cand am plecat am vrut sa imi recuperez banii astia de pensie dar nu au vrut sa mi inapoieze..cu toate ca luna de luna imi trageau din salariu..atat pot sa va sppun ca am luat alti bani dar din alte taxe..ca PIZUITM,BANII PE HOFES GADOL...BANII PE BAITAVRA.. dar banii de pensie nu!
buna ziua...va rog frumos am si eu o nelamurire..m-am intors de curand din israel unde am muncit 4 ani si 8 luni legal cu contract de munca si as vrea sa stiu daca acesti ani vor fi trecuti in cartea mea de munca! va multumesc frumos si astept un raspuns!
Gata!mi-a venit comanda la carti,in Romania!IN 5 zile vor fi aici in Israel!multumesc editurii Universul Juridic!si scuze de indoielile pe care le-am avut in privinta seriozitatii!Acum nu mai imi ramane decat sa incep marea LUPTA...........
Multumesc frumos!o seara buna!
Buna seara! am facut comanda la editura ,,Universul Juridic,,sambata pentru cartile necesare studiului,au spus ca vor trimite un e-mail de confirmare,nu am primit nimic!Stiti cumva care e procedura?sunt seriosi?????????//va multumesc!
buna seara!am si eu o intrebare,in curand trebuie sa imi schimb pasaportul aici in ISRAEL,si nu ma incanta ideea de a avea un pasaport biometric mai nou,din mai multe motive!Problema este ca nu stiu daca este obligatoriu!va multumesc!