avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate ionutz23

Activitate ionutz23

Răspuns la discuția Impozitul si amenzile decedatului
O intrebare mai am, taxa de folosire drum public acre este destul de maricica cca 1100 ron intra in aceiasi categorie cu amenzile sau trebuie si asta platita de succesori?
Răspuns la discuția Impozitul si amenzile decedatului
pai deja in momentul de fata taxele si impozitele sunt de 650 ron iar penalizarile pentr4u ele sunt de aprox 1150 ron :(
Răspuns la discuția Impozitul si amenzile decedatului
care este perioada de prescriptie? Adica daca nu fac succesiunea taxele se sting dar in cat timp? Si....dupa ce se sting se mai poate face succesiunea?
Buna ziua,

Socrul meu a decedat acum aproximativ 50 de zile.
Are o masina pe numele lui si interesandu-ma la Administratia locala de taxe si impozite ar avea acolo de platit mai multe amenzi si impozite restante de foarte mult timp, toate adunate fac cca 3500 ron, va rog sa imi spuneti... aceste taxe trebuiesc platite de copii lui sau se sterg pur si simplu din evidenta avand in vedere ca este decedat?
Restanta nu este conditiionata de PFA. Spun doar ca odata obtinut PFA-ul apare un venit in plus Dar daca presedintele refuza eliberarea acordului, se poate spune ca ma priveaza de dreptul la munca?
da, dar pentru a plati acea restanta, zic eu ca un venit in plus ( cel rezultat dupa infiintarea PFA-ului) m-ar ajuta sa scap mai repede de datorii.
Buna ziua,


Am si eu o problema cu presedintele asociatiei,


Zilele trecute i-am dus o adeverinta tip de la Registrul Comertului pentru acordul asociatiei in vederea infiintarii unui PFA. Eu sunt proprietarul, dar PFA-ul il fac pe numele iubitei mele care locuieste cu mine de 7 ani si are aceiasi adresa in buletin. Presedintele cauta nod in papura sa nu imi elibereze acea adeverinta ( cei drept am si o restanta de 2500 de ron la intretinere), prima data mi-a spus sa dau o declaratie pe propria raspundete precum ca persoana respectiva ( iubita mea) locuieste la adresa aia ( adica unde stau si eu si sunt proprietar) dupa care (asta e chiar de tot :D) ma trimis sa ii aduc de la notar o cerere pe propria raspundere ca traim in concubinaj si ca locuim impreuna la adresa respectiva, lucru ce mie unul nu mi se pare normal. Acum rugamintea mea la voi este.... pot gasi undeva vre-un aliniat in vre-o lege cu care sa ii dau peste bot? nu de alta dar PFA-ul nu isi va desfasura activitatea la adresa respectiva, adresa va fi doar sediul social, activitatea urmand a se desfasura pe teren, lucru ce e greu de inteles de catre presedinte.

Practic el prin ceea ce face , ia dreptul omului de a muncii.Va multumuesc.
cum pot trece apartamentul pe numele altcuiva?...ete costisitor acest lucru?
Buna ziua, in urma cu 2 ani am facut un credit de nevoi personale la piraeus bank, de ceva vreme nu am posibilitatea sa achit ratele integral si am ajuns in situatia de a avea 4 rate restante ( aprox 380 eur) si o intarziere de 122 zile. ce se poate intampla daca se reziliaza contractul ( am luat de la ei 5600 de euro) avand in vedere ca am un apartament pe numele meu ( cu care nu am girat) ?