Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate Rhastel

Activitate Rhastel

Multumesc de raspuns, am citit legea 339/2005 dar se refera doar la substantele care in mod normal sunt interzise consumului dar au o oarecare importanta in medicina, printre ele sunt incluse si cocaina, diazepam si alte substante cu care nu vreau sa am de-a face... plantele etnobotanice sunt substante (Salvia Divinorum, Keraton etc) care nu au nici un fel de restrictie in Romania si nici in alte state din UE. Sunt halucinogene intr-o mica masura dar nu provoaca dependenta si nu au repercursiuni negative asupra organismului! Ma interesa sa stiu daca am nevoie de autorizatii speciale dar parerea mea este ca nu ar trebui din moment ce intra in categoria plante...ori ca vand flori ori ca vand salvia ar trebui sa fie acelasi lucru :)

ps:inca o data ma simt nevoit sa recunosc cu placere ca nu ma asteptam la un raspuns asa de rapid, multumesc pentru asta!
multumesc pentru promptitudine dar raspunsul e un pic cam evaziv...in ce consta acele autorizatii? Am intrat pe cdep.ro dar sincer sa fiu nu am stiut care lege sa o urmaresc... sunt sute de legi acolo :)
Buna ziua,
as dori sa-mi deschid o firma care se ocupa cu comercializarea plantelor etnobotanice (droguri legale). Imi puteti spune va rog, daca am nevoie de o autorizatie speciala pt acest lucru sau e de ajuns sa-mi deschid o societate normala cu domeniul de activitate vanzarea cu deamanuntul?
Multumesc anticipat!