avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate georgeta71

Activitate georgeta71

Deci am o problema . Vecinii mei nu ma lasa sa inchid razorul desi am acte de propietate etc. in casa aia sata soar mama care e batrana si ii e frica de ei ca o ameninta.Eu reintru pe 20 septembrie si vreau sa rezolv problema o data pentru totdeauna
Este vreun avocat din Alexandria care ma poate ajuta?
Sau un sfat ceva ca nu stiu de unde sa incep .Va multumesc anticipat si va dorecs o seara buna
Răspuns la discuția anulare contract de intretinere
Va multumesc si va doresc o seara placuta
Răspuns la discuția anulare contract de intretinere
Va multumesc si precizez ca singura care l-a intretinut pe tatal meu am fost eu . Credeti ca am sanse sa pot anula acest contract? Va doresc o seara buna
Buna seara Va rog sa ma ejutati in aceasta problema: Tatal meu a murit acum 12 ani si eu am ramas unca mostenitoare fiind unica la patinti. Mama mea a murit cand eram mica si tatal meu a trait in concubinaj cu o alta femeie.Precizez ca nu am facut succesiunea din lipsa de bani (fiind vaduva cu 2 copii). In toti ani am platit regulamentar toate texele la aceasta casa.Acum am fost sa deschid succesiunea si se la primarie nu au vrut sa imi dea titlul de propietate zicand ca fiul concubine are un contract de intrtinere facut de tatal meu .Precizez ca tatal meu a stat cu mine in casa di momentul de cand s-a inbolnavit pana la moarte eu suportand toate cheltuielile.Are veun drept la mostenire fiul concubinei?
Ce pot sa fac sa amulz acest contract de intretinere? Va multumesc din suflet