avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate V Ioana-Iulica

Activitate V Ioana-Iulica

Răspuns la discuția intabulare
DA. Pe baza hotararii ramasa definitiva si irevocabila prin care ati obtinut atribuirea lotului respectiv, puteti solicita intabularea.
Singura dvs. solutie este deschiderea partajului in instanta. Rog luati in considerare si datele relatate in raspunsul dat de consilier juridic Laura-a cu diferenta ca cota dvs. va fi mai mare deoarece ati ramas cu minorul in intretinere
Răspuns la discuția anulare carte de identitate
Dvs. nu puteti anula o carte de identitate. Este dreptul oricarui roman sa beneficieze de o carte de iddentitate dupa varsta de 14 ani. Daca va deranjeaza faptul ca in CI are domiciliul pe adresa dvs., atunci puteti solicita (impreuna cu fiul)la Circa de Politie de care apartineti, sa i se faca viza de flotant pe alta adresa cu acordul proprietarului.
Răspuns la discuția analize medicale la angajare
Exista FISE privind serviciile medicale profilactice detaliate in functie de expunerea profesionala.

In cazul dvs. pentru fiecare lucrator examinarile clinice, de laborator sau paraclinice se vor face in functie de agentul la care sunteti expus, de situatia speciala de munca, profesie/ocupatie/functie.

Medicul specialist de medicina muncii poate solicita, daca considera necesar pentru confirmarea unui diagnostic, examenul unui medic de alta specialitate.

Hotarare nr. 355 din 11/04/2007 publicat in MONITORUL OFICIAL nr. 332 din 17 mai 2007.

HG 355 / 2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor a fost modificata. Cea mai importanta modificare este ca acum se stabileste periodicitatea controlului medical si anume la 12 luni.
Răspuns la discuția somaj
DA, puteti beneficia de somaj atata timp cat nu aveti venit.
Somajul este doar pentru o perioada de timp nu pentru totdeauna.
Acesta este calculat in functie de cotizatie.
Daca va angajati atunci pierdeti somajul.
Răspuns la discuția proiect POSDRU
Rog sa va adresati directorului de proiect, acesta este raspunzator si trebuie sa rezolve problema dvs.
Răspuns la discuția Dovezi
Nu cunosc detalii privind dreptul (conditiile) dvs. de vizitare a minorului, dar, va sfatuiesc daca aveti net puteti salva in computer toata discutia cu minorul, este si aceasta o dovada de a tine legatura cu acesta. (computerul inregistreaza automat data si ora)
Răspuns la discuția preluare firma
Incercati o noua negociere, poate mai lasa din pret. Puteti face imprumut bancar dar trebuie sa girati.
Răspuns la discuția Loc de parcare
Trebuie sa va interesati la Primarie, poate au o intelegere (acord) cu Asociatia de proprietari (locatari) a blocului respectiv.
Răspuns la discuția Contestatie executare silita ANRP
DA, am auzit despre astfel de devansari a termenului. Trebuie sa va consultati cu cineva care sa va indrume in formularea cererii, ea trebuie sa fie foarte bine motivata, atat in drept cat si in fapt. Daca nu cunoasteti legialatia, atunci este de preferat sa nu faceti aluzie la articole care poate nu mai sunt de actualitate. Lasati instanta sa le mentioneze.
n53 v-a dat un raspuns corect este bine sa tineti cont de el.
Succes